Seurakunta

Seurakuntamme on pieni hengellinen elävä yhteisö. Haluamme nähdä Jumalan voiman vaikutuksen omassa, seurakuntamme ja kaupunkimme elämässä.

Viikottain tiistaisin kokoonnumme klo 18.00 rukousiltaan ja sunnuntaisin klo 11.00 jumalanpalvelukseen.

Seurakuntamme vapaaehtoiset pyörittävät lähetyksen kirpputoria osoitteessa Kainuuntie 90. Kirpputorin tuotolla tuemme lähetystyötä.

Raamatussa sanotaan Roomalaiskirje 8: ”Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut. Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa; mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut. Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan? Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?

Olemme armahdettuja syntisiä, Jumalan armon varassa eläviä ihmisiä. Ja hän joka kutsui yhteyteensä, on ollut uskollinen.

Jokaisella meistä, Jeesukseen uskovista, on omakohtainen todistus siitä mitä hän on tehnyt armossaan elämässämme. Uskomme yhä että sama Jeesus, hyvä paimen etsii edelleen kadonneita, elämän kolhimia ihmisiä. Hän haluaa yhä armahtaa, hoitaa ja johdattaa seurakunnan yhteytyeen. Kasvamaan yhteisestä uskosta. Tervetuloa tilaisuuksimme!